SUPERRUNDE! Støtt Avaldsnes i siste runde!! 

Sist oppdatert: 30. okt 2019 Skrevet av: admin

 

Lørdag 16. November spiller Avaldsnes Elite sin siste hjemmekamp for sesongen klokken 13.00.  Da håper vi at du, og dine tar turen til Avaldsnes Idrettspark. Avaldsnes møter Trondheims Ørn til denne kampen, og har muligheten til å sette kronen på verket etter en formidalbel høstsessong, hvor Avaldsnes har vært nest beste lag. Gi spillerne den hyllesten de fortjener! Vi har nemlig masse å by på til denne kampen!

GRATIS AVALDSNESGENSER TIL 50 FØRSTE BARNA
De første 50 barna som henter ut billett på arenaen, får en genser på kjøpet! Barn under 16 år får gratis inngang. Voksne 100 kroner. Portene åpner 12.00

VINN FOTBALLHELG I LONDON
En tilfeldig supporter får også muligheten til å vinne som en fotballtur til London for å se Reading mot Chelsea! Da kan det være inntil 6 norske spillere på banen! Tenk det!!
Dersom du tipper riktig på hvor mange scoringer vi får totalt i serierunde 21 eller 22, kan du se de norske jentene i aksjon sammen med en venn eller et familiemedlem. Totalt fire personer (to personer kåres i hver runde) får reise til London – Norsk Tipping dekker fly og hotell!
Send en SMS til nummer 60 000 med kodeord MÅL og antall scoringer du tror det blir i aktuell serierunde.
Eksempel: MÅL 7 til 60 000

HEIAROP!
Ta med laget ditt og lag kampens beste heiabrøl! Vinneren får 5000 kroner i lagkassen!