Superhelgen: Røa – Avaldsnes

Sist oppdatert: 13. mai 2019 Skrevet av: admin

 

Endelig satt den! Vi får fullklaff på uttelling for innsatsen vi har lagt ned. Etter en seriestart full av gode prestasjoner og minimal poengfangst sitter 3 poengeren endelig.

Og når den først kommer er det jo ekstra deilig når det er så fortjent, og at vi vinner skikkelig. 4-0 mot Stabæk er som jeg sa før kampen, alltid kjekt. Det som gjør det ekstra moro er jo at det er 4 forskjellige målscorere. At det lokale unge stortalentet Olaug Tvedten er en av de er heller ingen overraskelse. Hun har virkelig levert varene i den første skadefri sesongen så lagt i Avaldsnes.

Ellers var det også flere gode nyheter i lørdagens kamp. For de som fulgte med spilte Giovanna Da Silva igjen for Avaldsnes. Den brasilianske spilleren slet med en alvorlig kneskade i sesongoppkjøringen og dro tilbake til Brasil for å trene seg opp sammen med støtten fra familien. Hun har jobbet godt med seg selv, og spilte fra start for Avaldsnes i sitt «lille» comeback.

En annen kjekk overraskelse for de fleste var at vår kjære Cecilie Pedersen kom innpå og spilte den siste perioden av kampen. Cecilie har slitt i lang tid med skader og vil derfor fortsette å bli matchet rolig og fornuftig. Fremgangen er det umulig å ikke være glad for

Så med årets første seier, en heltent spillergruppe og godt humør tar vi fatt på neste oppgave. Neste kamp kommer allerede på onsdag når vi møter Bryne i NM borte. Vi gleder oss til cupfest på Bryne og går selvfølgelig for ny seier. Etter det skal vi til hovedstaden Oslo for å slåss om 3 nye poeng mot Røa. Den neste Toppserierunden blir helt spesiell ved at alle rundene spilles på samme arena, Initilty Arena Valle (Vålerenga sin stadion).

Vi spiller den siste kampen på søndag 19. mai klokken 17.00. Under helgen blir det masse spennende aktiviteter, konkurranser og gøy for alle på området. NRK sender direkte fra arrangementet og sender alle 6 kampene i runden på tv. Det er utrolig stas og viktig for utviklingen av norsk kvinnefotball. Vi håper at du ser på kampen på den plattformen (TV/NETT TV) du har tilgjenglig på søndag. Det gir Avaldsnes gode seertall som vi kan ta med oss videre.

Kampen mot Røa blir på alle måter en knallhard kamp. For første gang møtes vi på nøytral grunn, men presset blir ikke mindre når vi spiller på storstuen med masse publikum.
På de siste 13 oppgjørene har Avaldsnes vunnet 6, Røa vunnet 4 og 3 kamper har endt uavgjort. Begge lag har fått 10 gule kort hver og Avaldsnes har også fått ett rødt (Franciello Alberto i fjorårets sesong på Røa). Avaldsnes har scoret 27 mål mens Røa har scoret 19 ganger.

Oppgjørene har pleid å være preget av tøffe dueller, høyt tempo og stort ønske om å vinne fra begge lag.

Mvh. Stian S. Nygaard