Storscorer returnerer til Haugalandet!

Den islandske krigeren er tilbake!

Sist oppdatert: 16. sep 2020 Skrevet av: Stian Staveland Nygaard

 

Vi har i dag signert kontrakt for resten av sesongen med Holmfridur «Frida» Magnusdottir.

»Dette er for å prøve å styrke muligheten for å ta hjem et etterlengtet GULL samtidig som vi vil veie opp for høy belastning/slitasje når NM starter om kort tid i et allerede tett kampprogram.» sier Ove Arnesen, sportslig leder

Frida, som vi er vant til å kalle henne, er en svært godt kjent profil på Haugalandet. Spilleren har spilt i Avaldsnes fra 2012-2016 og har 72 mål på 119 i obligatoriske kamper. Frida kom langt på veien til å lære seg norsk og har også etablert seg et nettverk på Haugalandet.

Sportssjef Kolbjørn Fosen er meget fornøyd med signeringen. «En legende er tilbake! Frida har en ekstrem vinnerskalle som vi vil dra nytte av i kampen om gull. Hun bærer også på en god rutine. Dette gleder vi oss til».

Thomas Dahle er helt enig.»først og fremst er det veldig hyggelig når spillere virkelig ønsker å komme tilbake. Da har man gjort noe riktig. Samtidig er Frida en spiller som vi tror vil gi oss mye. Både i form av at hun er en standardsetter på trening. En spiller som du gjerne ønsker å være på lag med, og ikke spille mot. Hun er vanvittig lojal og vil bidra sterkt til TEAM følelsen. Også er hun jo en notorisk målscorer. Vi har scoret i alle kamper utenom den siste. Vi tror på at vi vil fortsette å score mål nå. Stemningen i gruppa er god. Når nyheten kom til spillerne på dagens trening var de veldig overrasket og veldig veldig glade. De vet at dette er en spiller som vil være med å vinne.

Arne Utvik hentet Frida til Avaldsnes før 2012 sesongen, og syntes det er veldig hyggelig at en lojal spiller som frida ønsker å komme tilbake til et , kanskje, siste eventyr før skoene legges på hylla. «Det er et kvalitetsstempel for klubben i toppfotballen og et bevis på at Avaldsnes IL er et trygt sted der folk bryr seg, et sted der fotballspillere kan utvikle seg. Det ser også ut til at det er et sted der unge spillere kan lære av de «gamle».»

sier Arne Utvik og fortsetter.

«Frida er en spiller som vi kan forvente 100% innsats fra. Mange av motstanderne vil få slite mot den eksplosive muskelmassen til den Islandske spilleren. Det er også en spiller som jeg tror kan lære bort mye til de andre på laget. Frida er en person som er 100% lojal til klubben i mine øyne.»

Frida kommer med mann og barn til Haugalandet denne gang og vil i første omgang hjelpe Avaldsnes i innspurten av årets sesong.