Sterk prestasjon mot et toppet Sandviken

Sist oppdatert: 01. mai 2021 Skrevet av: Stian Staveland Nygaard

Avaldsnes stilte til start med iver og kampvilje på Trott Idrettsanlegg lørdag ettermiddag. Mens Sandviken stilte et sterkt og tilsynelatende toppet lag, mangler Avaldsnes flere spillere. Men innsatsvilje mangler det ikke på Karmøy og en sulten og lærevillig gjeng var klare til start på Trott sitt flotte anlegg. Det var også vaktmannskap fra Trott som sørget for gode og smittevernsfaglig god gjennomføring. En god dag for en dose fotball. Og herregud så kjekt det er! Kampen ender 3-2 til Sandviken og var underholdende og god. Og begge lag fikk nok mye læring inn mot seriestart.

Før denne kampen barket også Klepp og Arna Bjørnar sammen, en kamp Arna Bjørnar vant 2-1.

Kampreferat:

De første 10 minuttene var det jevnspilt på Trott. Men Sandviken kom flere ganger inn i 16 meteren til Avaldsnes enn motsatt. Uten at de store sjansene kom til veie. Etter ca. 10 minutter (kampur manglet) slås det en fin tversoverpasning i feltet til Avaldsnes og Terland får ladet skuddfoten, og 1-0 til Sandviken.

Så skjer det lite igjen før Sandviken kommer på ny fremover etter ca. 30 minutter. Et uheldig tap av ball for Deckcer rundt midtbanen ruller Sandviken opp på sin høyre side og legger inn til Brochmann som kommer inn i feltet og stanger ballen i mål.

Så må Avaldsnes gjøre sitt første bytte. Emma Endresen inn for Kaja Olsen på venstreback. Begge ferske som fast inventar i stallen til Avaldsnes.

Avaldsnes får en sjanse etter 33 minutter når sykomlingen Jenny Olsen får ballen i beina etter at keeper til Sandviken mister den. Stor målsjanse!

Også stordbuen Cille Nilsen får ladet skuddkanonen sin, men ballen går like utenfor.

I pausen bytter Avaldsnes ut Jenny Røsholm Olsen som kommer fra en langtidsskade.

Etter pausen er det igjen jevnspilt på Trott. Avaldsnes får en sjanse når Sandra Østenstad snapper opp ballen fra Sandvikenspiller og får med seg Irene Dirdal på overgangen. Andrea Norheim kommer også med på overlapp og får ballen. Ender i duell på dødlinjen som Andrea vinner. Det er nemlig Sandvikenspilleren som blir liggende og får tildelt frisparket. Tøff Norheim der altså!

Etter 58 minutter Slår Andrea nok et langskudd mot Sandvikenmålet og treffer tverrligger. Ballen ender i beina til Kristina Svandal som putter ballen i mål. Dessverre står Svandal i offside og målet annuleres.

10 minutter senere, etter 58 minutter skjer det! Olaug Tvedten med et langskudd som går over alle, og inn i mål. Redusering til 2-1

Så går Cille Nilsen ut av banen, og inn kommer Malin som også er ny i år i stallen til Avaldsnes.

Etter 78 minutter kommer setter Sandviken ballen i mål igjen, men det blir helt korrekt blåst for offside. Bergenserne protesterer høylytt.

Så bytter Avaldsnes ut midtstopper og kaptein Robyn Decker, Irene Dirdal og Kristina Svandal. Inn kommer Ingrid Gismervik, Viktoria Sørensen, og Marion Haugland.

etter 85 minutter scorer Sanviken igjen 3-1

Så får Avaldsnes tildelt nytt frispark rett utenfor 16 meteren. Her har Olaug scoret før, og mest sannsynlig har hun drillet dette skuddet i mange, mange år på nøyaktig samme sted på Trott. Ballen seiler over muren og rett i nota bak en sjanseløs keeper 3-2.