SOFABILLETTEN HAR KOMMET TIL AVALDSNES!

Vi trenger din støtte!

Sist oppdatert: 08. nov 2020 Skrevet av: Stian Staveland Nygaard

 

Avaldsnes har lansert Sofabilletten hvor man kan støtte laget som har kjempet tappert i årets Toppserie og NM sesong. En vanskelig og fin sesong. Full av opp- og nedturer. Og usikkerhet. Mye usikkerhet.

KJØP SOFABILLETTEN OG STØTT AVALDSNES. SEND 50 kr ELLER VALGFRITT BELØP OVER DET TIL #635534

Fra vi startet oppkjøringen med tidenes første pressekamp i Vea hallen, La Manga kampleir til Covid 19 permitteringer, så inn i fullstendig karantene for så å starte opp en serie. Med utestengelse av Elise til seier x2 mot LSK. Vi krøp oppover tabellen og slapp aldri taket. Seier mot Klepp og 1 poeng som skiller oss fra gullet. Og så i fritidskarantene igjen. Økonomi er et annet tema. Det er klart at å drive fotballklubb i Koronatiden. Det er tøft nok i normale tider. Men vi er sikre på at de ekstra ressursene det har krevd er verdt det. Vi setter helsen først!

Vi skal gjøre jobben vår på banen, og kjempe med alt vi har for vinne på bortebane mot Sandviken. Medaljen er sikret, vi har ingenting å miste.

Samtidig er vi svært takknemlig dersom du ønsker å støtte oss med å kjøpe sofabillett til Cupkampen, legge beina på bordet og nyte kampen på NRK. Smittefritt og fint.

Sofabilletten kan også kjøpes på SHELL AVALDSNES og via nettsiden til ticketco (TRYKK PÅ KNAPPEN UNDER