Slik blir sesongen 2022

seriestart er 19. mars

Sist oppdatert: 05. nov 2021 Skrevet av: norvald

 

Seriestart i sesongen 2022 er 19. mars både i Toppserien og 1. divisjon kvinner. Det skal spilles tre serieomganger, frem til 2. april, før det blir landslagspause, og 4. serierunde 18. april (2. påskedag).  Det blir en lang sommerpause, fra 2. juli til 6. august på grunn av EM for kvinner i England hvor Norge selvsagt skal delta. NM cup starter i mai, og avslutter med cupfinale 5. november på Ullevål Stadion.

Som kjent skal vi avvikle sesongen etter det nye seriesystemet neste år, noe som betyr 18 kamper i grunnserien før de 4 beste lagene går til medaljeligaen, de 6 andre går til kvalifiseringsligaen sammen med nr. 1 og 2 i 1. divisjon. Grunnserien avsluttes 28. august, deretter blir det en landslagspause før medalje- og kvalifiseringsligaene starter 10. september. Og da spilles det kamper frem til 29. oktober, henholdsvis 6 kamper i medaljeserie (dobbel serie) og 7 kamper (enkel serie) i kvalifiseringsligaen.

Siden vårt lag spiller på gras, og tidlig seriestart, kan vi risikere å starte med to bortekamper slik vå måtte denne sesongen.