Skuffende svakt mot Åsane

Maya Ladhani ble kåret til hjemmelagets beste spiller.

Sist oppdatert: 19. sep 2022 Skrevet av: norvald

Åsane fra 1. divisjon vant fortjent 1-0 på Avaldsnes søndag i en for vårt lag skuffende svak kamp. Scoringen kom 12 minutter ut i andre omgang etter en corner. Evelyn Badu blir avlåst for armbruk i feltet, korrekt nok, og Åsanes straffeskytter var sikker fra 11 meteren. Vi skapte svært lite i andre, og falt helt sammen etter Åsanes ledermål. Spillerne virket nervøse og stressede og fikk lite til. Mot slutten av omgangen fikk en ball i mål, men scoringen ble annullert for offside. TV bildene viser vel at ballen kom fra motspiller, så scoringen skulle nok vært godkjent.

I første omgang styrte vi mye av spillet, men skapte lite foran gjestenes mål. Hanna Dahl hadde et skudd i stolpen og i keeper til corner, det var vel den største sjansen. Og på påfølgende corner var Evelyn Badu nære med en heading som gikk like over.

Maya Ladhani ble utropt til dagens Avaldsnes spiller av seniorklubben i Avaldsnes IL.

Tabell for Toppseriens sluttspill finner du her https://www.fotball.no/fotballdata/turnering/tabell/?fiksId=185797.   Den viser nå at vi ligger under nedrykksstreken. Neste kamp er førstkommende lørdag, borte mot tabell leder Lyn i Oslo. Vi satser på at laget og trenerne benytter den kommende uken godt og slår hardt tilbake i neste kamp.