Siste kamp før sommerfri mot Stabæk + kampreferat

Sist oppdatert: 13. jul 2021 Skrevet av: Stian Staveland Nygaard

 

Kampen mot Klepp gikk som vi hadde håpet på. Vi holdt mye på ball og fikk selvtillit gjennom det. Vi scoret 3 fine mål der det siste, scoret av Rebeckha Holum også kom med i kåringen av rundens fineste. Helt i starten av kampen var Karina sævik frempå alene med keeper som dessverre fikk avverget sjansen. Deretter kom Klepp med innlegg inn i 16 meteren hvor Marie-Yasmine Alidou d’Anjou kom løpende inn. Hun får avsluttet men keeper Esson fikk en mesterlig redning. Pur klasse, og det lukter OL spill lange veier av den redningen!

Også Decker fikk en kjempemulighet etter en godt slått corner på bakre stolpe. Decker rager høyest, men Klepp spiller redder den på streken. Synd for midtstopperen som har tatt steg i årets Toppserie!

Tvedten sto for mye av farlighetene med sin dødballfot, spesielt på cornere. En ny corner ble slått inn som ble reddet to ganger på strek og avverget.

Men så skulle det skje! Olaug slår en strøken corner rett på pannen til Andrea Norheim som styrer ballen inn i lengste! 1-0 på Avaldsnes!

2-0 scoringen kommer fra Gio som kriger til seg ballen og får sendt videre til Holum som igjen legger ut til Selma Løvåssom kommer fra backplass. Selma slår inn og Klepps nummer 15 Emma Braut Brunes er uheldig og er nær ballen og styrer dermed ballen inn i eget nett. Tvedten er involvert igjen ved å forstyrre nok inne i feltet.

3-0 er av det enklere slaget. Det blir mye rom etterhvert og Holum som har gått på mang et løp gjennom kampen får ballen ut på høyresiden av Olaug Tvedten. Holum skyter selv og ballen går rett i mål. Fantastisk avslutning på kampen!

Torsdag 18.00 spiller Avaldsnes siste kamp før laget tar en kort sommerpause. Da møter vi på Stabæk igjen, som har vært en kort tur nede i 1. divisjon og er nyopprykket i år. Så langt har klubben fra Bærum hatt en tøff start på sesongen, på samme måte som oss. De har spilt uavgjort mot Lyn 2-2 i sitt derby. Etter det slo de Kolbotn 2-1 på bortebane.

Stabæk spiller som Avaldsnes, på naturgress. Det gjør også Kolbotn som de klarte å slå. Stabæk er et ungt lag med noen spillere som er svært rutinerte med Ingrid Hjelmset, Ingrid Søndenå, Siri Grønli, Stine Reinås og Melissa Bjånessøy i troppen som er gode eksempler på dette. I tillegg har de Maren Thoresen, Linn Huseby og Thea Loennecken osm har flere år i Toppserien bak seg.