Siste hjemmekamp i 2020 er ferdig spilt!

Avaldsnes trekker Vålerenga IF på bortebane

Foto: Lindøe Brothers

Sist oppdatert: 23. nov 2020 Skrevet av: Stian Staveland Nygaard

 

Les saken under biblioteket

Avaldsnes spiller årets siste kamp på bortebane mot Sandviken, og med det kan det konstanteres at siste hjemmekamp for 2020 sesongen er spilt. Da er det på sin plass å hedre alle frivillige som har bidratt til at vi har gått gjennom Covid-19 sesongen, en historisk sådan, uten smitte. Samtidig har faren absolutt vært tilstede. Vi har tatt stolthet i å gjøre tiltak for å sikre arrangementene på best mulig måte, men har behøvd mange gode hjelpere for å få det til på toppen av alle andre oppgaver. Samtidig har det vært vanskelig for mange som normalt sett er med og hjelper, å være med på grunn av at mange er i gruppen utsatte mennesker.

Vi trenger alltid gode hjelpere. Vi har mange bra og kjekke folk med på laget, men vi ønsker alltid flere hender for å kunne bygge enda bedre og kjekkere arrangementer. Hvis du kunne tenke deg å bli med på TEAMET vårt til neste sesong, skoie og ha det kjekt så kan du sende mail til: stian@avaldsnestoppfotball.no, sms:99 37 10 44

Sigmund Skeie har som vanlig vært i bresjen for vaktlaget. De er de første man møter, og etter det ser man gule jakker eller rosa vester resten av oppholdet. Med et godt smil, og god kontroll har vi tatt i mot og tatt godt vare på våre gjester. Ekstra krevende har det vært å passe på 1 meter regelen og å informere publikum. De aller aller fleste er godt informerte og hører etter. Resten føyer seg når de har fått beskjed. Jeg er veldig takknemlig for arbeidet som blir lagt ned hver hjemmekamp. Også har vi det jo skoi sammen også! Det er viktig og kjekt, for det gir god energi til alle sammen! Alfred Velde er Sigmund Skeies høyre hånd og overtar ansvaret når Sigmund ikke har muulighet. Sammen har de stålkontroll og bidrar til lavere skuldre på undertegnede. Det er jeg veldig glad for

Hernan Henriquez er lagleder på utviklingslaget og har hatt god kontroll på en gjeng med sultne jenter som normalt jobber knallhardt for å uutvikle seg. Målet deres er å en gang tre på seg Avaldsnes drakten i Toppseriekamp. Utviklingslaget har en viktig rolle i arbeidet som klubben gjør og det investeres tungt i avdelingen med ressurser for utviklingen. En del av skoleringen er også å bidra på kamper. Da er de billettører, mediehjelpere, dommerverter, ballvaskere (Covid-19 spesial) og mye mer. Det er utrolig mange små oppgaver som skal løses i løpet av et topparrangement og jentene i utviklingsavdelingen er positivt innstilte og bidrar godt.

Svein Hegland er speaker på kampene. Med sin høye røst og sprell tar han oss gjennom kampes hendelser på en flott måte. Han skaper energi og bidrar til god stemning på kampdag, og likevel på en profesjonell måte. Han er opptatt av å få med seg alle detaljene og løper selv ned fra sekretariatet for å sjekke om det er bytter i pausene. Svein har stort sett god kontroll, selv om noen navn kan være litt vanskelige av og til. Men Svein sjekker også det på forhånd, og legger sjel i å si alle navn korrekt. Også har vi alle lært oss begrepet «woman of the game» etter en morsom og sjarmerende utdeling på Skeie.

Åse Pedersen. Det sies at bak enhver mann… osv. Vel, bak et hvert lag står det ei driftig dame. Åse legger forberedelsene ingen andre ser. Kampmat og drikke, innkjøp, rydding av kjøkkenet, kaffe og frukt til media. Også smeller hun på vaffeljernet når ingen aner det. Vi kjenner bare den deilige duften av perfekte vafler sånn cirka 5 minutter før pause. Tusen takk for alt du og dine hjelpere bidrar med!

Rune Hartvigsen er mannen som sørger for at du får oppdateringene dine, og at lottokupongen går inn når den skal det. FIKS heter systemet som Rune mestrerer så godt. Alle hendelser skal registreres og blir så til den offisielle kamprapporten som blir stående for evig og alltid. Rune er tilstede i god tid og bidrar med godt humør og presise observasjoner når hendelsene uteblir. En særs viktig oppgave, hvor det fort kan oppstå tullball hvis man ikke har orden i sysakene. Det har alltid den observante Rune!

John Magne Snørteland er mannen som ordner det meste. Det er alltid bra å ha en elektriker tilgjengelig. Det er sinnsykt mye bedre å ha en smilende, positiv og arbeidsvillig elektriker tilgjengelig. Og det er John Magne! Han stiller ALLTID opp og hjelper, og får alltid gjort jobben så snart råd mulig. Selvgående og tiltaksfull mann som kjenner hvert hjørne av Idrettssenteret, Avaldsnes og Haugalandet. Det er jeg overbevist om. John Magne er stadionsjef på arrangementene og tar jobben med stil. Sammen har vi det veldig gøy!

Ove og Arne er daljerter som kan brukes til det meste. Og brukes til det meste. Kaffebæring, ordning av ødelagte dysjer, flytting på telt, innkjøp av ansiktsmasker, tromling av banen, klipping av banen, oppheng av skilt, sikkerhetsansvar og mediehjelp. Og ikke minst humørspredere! De er vårt eget lille «muppetshow» oppå taket, som vi sier. De holder seg på trygg avstand oppe på mediebrakken vår underveis, og tar turen tilbake under pause og etter kamp. Da er det «på-an-igjen» med å reparere banen og rigge ned. Takk for hjelpen!

Andre sentrale er Geir Danielsen som er daglig leder og gjør mange forberedelser før kamp og tar etterarbeidet. Norvald Kaldheim er kanskje den travleste på kampdag, og uten tvil den med lengst arbeidsdag. Fra draktene henges opp i garderoben til draktene er ferdig vasket og tar Norvald jobben med alt som har med laget å gjøre. De er ikke frivillige i samme grad, men har likevel nok arbeid med det og tar også oppgaver utenfor deres arbeidsoppgaver som de blir lønnet for. Jeg er superfornøyd med å ha dere med på lag og er veldig takknemlig for hjelpen!

Så er det bare å nyte innspurten, når Østenstad og Hansen ofrer alt på streken og tar poeng mot RBK, Meryll Abrahamsen skyter Arna Bjørnar til seier mot serieleder VIF og Avaldsnes slår Sandviken 3-0 borte. Håper vi. Uansett har alle de frivillige bidratt stort til årets pallplass. VI HAR TATT MEDALJE DERE! Såpass kan vi si allerede før kampene! For et deilig Toppserieår! Jeg gleder med til å arrangere kamper med dere igjen!

Til vi sees igjen,

Stian Staveland Nygaard
Arrangementsansvarlig Avaldsnes