Signerte sine første proffkontrakter!

Selma Løvås og Irene Dirdal har signert for Avaldsnes

Sist oppdatert: 07. jan 2021 Skrevet av: Stian Staveland Nygaard

 

Avaldsnes har signert nye avtaler med de lokale spillerne Selma Løvås og Irene Dirdal som kom til Avaldsnes sommeren 2020 fra Viking. Den gang kom de som amatørspillere, og har gjort sine ting bra. Nå har de signert sine første profesjonelle kontrakter. Vi gratulerer så mye og gleder oss til fortsettelsen med dere.

Avaldsnes har gjennom de 10 siste årene gitt mange lokale spillere et eventyr å få spille fotball på profesjonelt nivå i norsk og internasjonal toppfotball. Det til tross for at vi er en klubb i en bygd i havgapet på Vestlandet, utenfor de største byene i landet. Vi er stolte over å ha signert nye profesjonelle kontrakter med 2 lokale spillere, som kommer til oss fra den sørlige delen av fylket vårt.

Irene Dirdal har spilt i 11 kamper og Selma har spilt i 7 kamper. De har i så måte blitt godt kjent med oss i Avaldsnes og fått vist seg litt frem. Samtidig er det utviklingen som er viktigst for oss, og der har vi gode ressurser på spillere for Irene, Selma og flere. Det er også noe av grunnen til at spillerne ønsker å forbli i Avaldsnes. Samtidig vil vi trekke frem samarbeidet vårt med Haugesund Toppidrettsgymnas og Kopervik Videregående Skole, hvor disse spillerne går på skole. Vi mener at totalen av alle involverte samarbeidspartnere har gjort en strålende jobb for alle sitt beste.