Seier mot Kolbotn før ny hjemmekamp mot Lyn

Sist oppdatert: 29. jun 2021 Skrevet av: Stian Staveland Nygaard

 

Det ble 3 poeng og stormende jubel mot Kolbotn i lørdagens hjemmekamp. Nok en gang var oddajenta på måltokt og satte inn 2 flotte mål. Anna Jøsendal harr vært uten fotball lenge, og iveren etter å spille og score blender de fleste! 4 mål på de to siste hjemmekampene sier mye, og hun kvalifiserte seg lett inn på rundens lag sammen med Robyn Decker som var bunnsolid som en av tre midtstoppere. Fortsetter vi slik skal det bli tøft å møte Avaldsnes fremover.

Etter omlegging til 10 lag i Toppserien er ingen kamper lenger «enkle». Det er en real kamp i hver eneste runde, og det krever full fokus fra hele laget. Avaldsnes har fått til mye i de fleste kampene, muligens med unntak av kampen mot Sandviken. Ellers har vi scoret 3 mål mot VIF, 2 mål mot LSK og tapte ufortjent, føler vi selv hvertfall. Så at det bor en kraft i oss er det ingen tvil om.

Nå venter Lyn på hjemmebane. Laget fra Oslo vest har så langt tapt 4-0 mot VIF, 3-2 mot LSK, 5-0 mot Sandviken. De vant 2-0 over Klepp og spilte 2-2 nå i helgen mot nyopprykkede Stabæk.

Les mer under

Toppserien skriver følgende om årets Lyn utgave
Lyn overrasket alle forrige sesong og kom til slutt på en imponerende sjetteplass. Det var det ingen som så for seg, men Oslo-klubben kan få det tøft denne sesongen.

Camilla Linberg har dratt til LSK Kvinner og det er uten tvil et stort tap. Linberg var til tider et angrep alene i fjorårssesongen og fikk fullt fortjent plass på «årets lag» i Toppserien.

Den positive nyheten for Lyn er at Runa Lillegård er tilbake etter et lengre skadeopphold. 20-åringen får ansvaret for å gjøre tapet av Linberg så lite som mulig.

Det har vært ganske stille på overgangsfronten for Lyn sin del. Kristin Haugstad og Karen Sneve har kommet tilbake etter utlån til henholdsvis Amazon Grimstad og Øvrevoll Hosle. Maja Nordahl har blitt hentet fra Toppserie-rival Kolbotn.

På trenerfronten har Tom Stenvoll erstattet Ole Johan Aas.

På papiret ser mannskapet svekket ut i forhold til fjorråsseongen, men Lyn overrasket den gangen. Kan de gjøre det igjen?