Seier i nord! 3 spillere på rundens lag

Avaldsnes slo Arna Bjørnar 2-0 på bortebane

Sist oppdatert: 07. sep 2020 Skrevet av: Stian Staveland Nygaard

Avaldsnes dro lørdag morgen til Indre Arna for å møte «Bjørnene». Vi ble godt tatt imot av en en proff arrangementstab som gjorde sitt for å overholde smittevernsreglene, og var god vert for oss på alle måter.

Været spilte ikke like godt på lag med oss, og vi opplevde nærmest hele spekteret av norsk vær i løpet av 90 minutt forutenom snø. Men det gjorde ingenting når vi hadde 2 vestlandslag på banen som tåler regn og var stappfulle av iver til å vinne.

Les mer om kampen under rundens lag

Avaldsness gikk ut med sitt etterhvert høye press og tok ballen ofte fra Arna Bjørnar. Men så slet vi selv med å holde på den over flere trekk. Det gjorde at kontringsvillige Arna Bjørnar kom til flere «halvsjanser» hvor de kom i gode posisjoner. Det nærmeste Arna Bjørnar kom var når Meryll Abrahamsen får ballen på 5 meter. Keeper Esson henger med og står godt plassert. Meryll er noe uheldig med spretten på ballen og får ikke kontroll på den. Ballen går til keeper. Noen flere sjanser klarte dog ikke hjemmelaget å skape. Faktisk ikke i løpet av hele kampen. Førsteomgang ble ferdigspilt uten de store sjansene til noen av lagene.

Så kom det seg for Avaldsnes når lagene kom ut fra pause. Da satt pasningene enda litt bedre og Avaldsnes klarte å spille seg rundt. Første målet får kaptein og midtstopper Robyn Decker etter en corner i det 54. minutt. Ballen ble svingt inn fra Hanna Dahl med innover skru. Alle spillerne sto på første stolpe utenom Decker som enkelt kunne dytte ballen i målet. Så kom mål nummer 2 bare 4 minutter etter når Thorsnes blitt spilt god av Rasheedat Ajibade som danset med 3 Arna spillere fra cornerflagget. Arna spillerne ble fintet ut og Rash slår inn fra dødlinjen til Elise Thorsnes som kom inn på bakre stolpe. Et flott mål av en ekte goalgetter.

Og med det er Avaldsnes i skrivende stund på sølvplass med en kamp mindre spilt enn Vålerenga IF. Og det er nettopp VIF som er neste motstander for Avaldsnes 15:00 på lørdag på Avaldsnes Idrettssenter. For en spennende runde det blir!