Seier for U-laget

vant 4-3 borte mot Arna Bjørnar 2

Marion Haugland og Ingrid Gismarvik vant en spennende kamp i Bergen. Foto: Tormod Lindøe)

Sist oppdatert: 08. sep 2022 Skrevet av: norvald

Etter to kamper med tap slo Utviklingslaget som spiller i 2. divisjon tilbake i går kveld. Etter å ha ligget under 2-0 til pause snudde laget kampen i andre omgang og vant 4-3 i en mål thriller av kamp. I løpet av et kvarter i andre omgang gikk vi fra 2-0 til 2-3, etter scoringer av Kristine Nybru, Gi Santos og toppscorer Viktoria Sørensen. Men 8 minutter før full tid utlignet hjemmelaget, men direkte fra avspark svarte vi, og Ulrikke Eliassen scoret seiersmålet.

Laget ligger trygt forankret på 3. plass i divisjonen, med 6 poengs ledelse på Loddefjord på 6. plass. Som kjent berger fem lag plassen i divisjonen og kvalifiserer seg til ny landsomfattende 2. divisjon fra 2023.