Reisebrev 21.02.20 – Maria Sørenes

200226 Maria Sørenes of Avaldsnes and Anna Palm of Lyn during a pre-season friendly football match between Lyn and Avaldsnes on February 26, 2020 in La Manga. Photo: Mathias Bergeld / BILDBYRÅN / Cop 200

Sist oppdatert: 22. mar 2020 Skrevet av: admin

 

Hei, Det har vært deilig med en pause fra regnfulle Norge.
La Manga har hittil bydd på sol og varme, og stemningen i gruppa er på topp. For mange er det godt å komme litt vekk fra hverdagen med skole og jobb, og legge alt fokus på fotball. Med flotte fasiliteter og fantastiske gressmatter, er forholdene lagt tilrette for at treningsleiren blir en suksess.

Med to treninger til dagen, har tekniske ferdigheter blitt terpet, og vi har fått jobbet godt med offensiv og defensiv struktur. Oppholdet er en gyllen mulighet til å styrke laget både på og utenfor banen. Vi er en god gjeng sammensatt av forskjellige nasjonaliteter og kulturer, og sammen utgjør vi en spennende gruppe med et stort potensial.

På torsdag ble det markert at vår trener Thomas hadde bursdag. Han ble gjort stas på med sang, gaver og kort. I følge ham selv, ble han «29,5 år».

Vi ser frem til treningskampene mot LSK og Lyn senere i uken. Det er en fin anledning til å bygge videre på hva vi har jobbet med i oppkjøringen.

Mvh Maria