Poengdeling for U-laget

1-1 mot Staal Jørpeland

Emma Endresen spilte en meget god kamp mot FKH.(foto: Tormod og Mikal Lindøe)

Sist oppdatert: 03. mai 2022 Skrevet av: norvald

I en jevnspilt kamp på kunstgresset på Avaldsnes Idrettssenter mandag kveld endte det 1-1 mot Staal Jørpeland. Staal tok en tidlig ledelse i medvinden etter corner, en ledelse de slåss heroisk for i nesten hele kampen. Men fem minutter før full tid ble Emma Endresen spilt nydelig fri av Ingrid Gismarvik og var sikker som banken alene med Staals keeper og utlignet til 1-1. Mot slutten kunne vi også ha stukket av med alle poengene, men uavgjort var nok et greit resultat. Hjemmelaget var stort sett det førende laget spillemessig, men slet med å bryte ned et godt organisert Staal lag, og klarte ikke å skape all verdens sjanser. Og bakerst hadde laget fra Jørpeland en sikker sisteskanse. Staal på sin side hadde to gode, og raske, kontringsspillere på topp som også skapte et par fine sjanser for gjestene. Sjanser som er god Synne Danielsen i Avaldsnes målet reddet.

Avaldsnes sine ungjenter står dermed bokført med syv poeng på sine tre første kamper, samme poengsum som Fyllingsdalen, men to poeng bak tabell leder Viking.