Opprykk for Viktoria Sørensen

blir fast spiller i A troppen

Viktoria Sørensen med opprykk fra U-laget til A-laget fra 2023. (Foto: Mikael Lindøe).

Sist oppdatert: 20. des 2022 Skrevet av: norvald

 

Viktoria Sørensen har hospitert med vårt A-lag i år, og var ofte i troppen til lagets hjemmekamper i sesongen 2022. Og alle husker Viktoria for sine to scoringer i årets  siste seriekamp mot Røa. Mål som gjorde at vi snudde 0-1 til 2-1 og reddet kvalifisering til Toppserien neste år. Nå har ungjenta fra Vedavågen fått beskjed om at hun blir fast medlem av A-troppen til neste sesong. Vel fortjent ut fra de steg 18 åringen tok mot slutten av fjoråret, og ikke minst den innsatsen hun har lagt ned på feltet både i trening og kamp.

-Viktoria har vist på rekruttlaget, på A lags treninger og de sjansene hun har fått, at hun fortjener å bli tatt opp i A gruppa sier hovedtrener, john Arne Riise. Hun har en innstilling og krigervilje i alle dueller som vi trenger, og jeg ser frem til å jobbe tettere med hennefortsetter Riise.

Viktoria var kaptein på fjorårets U-lag i 2. divisjon, et lag som kvalifiserte seg til neste års nasjonale 2. divisjon. Humørsprederen var også toppscorer på laget med sine 13 scoringer i 2. divisjon. Hun står oppført med 12 obligatoriske kamper for A-laget, 6 i Toppserien, 3 NM cup og 2 kval. kamper for Toppserien. I tillegg har hun to mål i Toppserien og et i NM cup.

Vi gratulerer Viktoria med opprykket.