Oppkjøringen i gang

og Riises første trening

Sist oppdatert: 11. jan 2022 Skrevet av: norvald

 

En god del latter, klare beskjeder og god intensitet preget John Arne Riises første trening med damene mandag ettermiddag. Dessverre med en noe redusert tropp, korona, skader og utenlandske spillere som ikke er ankommet enda medførte at kun 12-14 spillere deltok. Men de som deltok var godt forberedt, de fleste har holdt formen med like på egen hånd siden siste seriekamp i november. Og en del felles økter sammen med fysisk trener Sigurd K. Aasmundstad.

Etter trening var det litt media sirkus, først og fremst representert med TV2, som hadde et fint innslag i sporten senere på kvelden, som du kan se her:  https://www.tv2.no/sport/14483400/

Men også lokalpresse som Haugesunds Avis og Karmøy Nytt var til stede. Her kan du lese i H-Avis (krever innlogging): https://www.h-avis.no/riise-pa-sin-forste-trening-jeg-har-gledet-meg-veldig-mye-til-denne-dagen/s/5-62-1287076

Tre av våre utenlandske spillere ankom Karmøy i går kveld, Sara Pavlovic og hennes nye lagvenninne fra Serbias landslag, Jovana Petrovic, samt amerikanske Sidney Blomquist. Jovana og Sidney må i karantene så det er svært tvilsomt om disse blir å se på trening denne uken.

Treningene fortsetter i dag med fotballen i hallen på for middag, deretter lunch og møter, før «arbeidsdagen» for spillerne avslutter med styrketrening på Vicci treningssenter.