Onsdag spilles kvartfinalen

kampstart kl. 17.00 på Klepp

Sist oppdatert: 12. sep 2022 Skrevet av: norvald

 

Førstkommende onsdag, 14. september, skal det avgjøres hvilket Rogalandslag som går til semifinalen i NM J-19 Telenor Cup. Klepp er vertskap når våre jenter reiser sørover onsdag etter middag. J-19 laget består stort sett av spillere som daglig spiller i 2. divisjon. Så finnes det flere spillere som spiller jevnt på vårt Toppserielag som også holder jenter 19 alder. Blant annet toppscorer for oss i Toppserien, 16 åringen Ida Mortensen Natvik. I samme slengen kan vi nevne Idas sambygding fra Stord, lovende og like gamle Cille Nilsen. I tillegg til disse to kan både Selma Løvås og Evelyn Badu spille J-19 fotball. Om disse, eller noen av de, spiller kampen mot Klepp vites ikke i dag. Men det er god kommunikasjon mellom klubbens trenere på A-lag og U-lag så dette finner de en god løsning på. Uansett, Toppserien har førsteprioritet, og søndag spiller vi en viktig kamp mot Åsane.

J-29 laget trenes av samme trenere som U-laget, Martin Sverdrupsen. Han får god hjelp på sidelinjen av toppspillerutvikler Per Øyvind Mortveit. Og ikke usannsynlig, ikke langt fra sidelinjen vil Monica Arnesen, vår utviklingsleder, befinne seg.

Disse to lagene barket sammen sist under Ghotia Cup i sommer. Den gang var våre jenter ganske så overlegne og vant 4-1. Om Klepp stilte med toppet mannskap kjenner ikke vi til, men en spiller har skiftet drakt siden sommer. Martine Norheim, søster av ikke ukjente Andrea, spilte for vårt lag i Ghotia Cup, men har siden den tid meldt overgang fra moderklubben Bryne til Klepp. Vi tipper at kampen onsdag blir langt jevnere enn tilfellet var i sommer i Gøteborg.

Kampen sendes ikke på noen kanaler, heller ikke H-Avis som vi kjenner til. men vi skal holde deg oppdatert via vår Facebook side.

Kampstart på Klepp Stadion kl. 17.00.  Kampen spilles over 2 x 45 min. Ved uavgjort 2 x 5 min. ekstraomganger, hvis ikke avgjort, straffesparkkonkurranse