Ny lokal trenerressurs til Avaldsnes!

Sist oppdatert: 19. feb 2021 Skrevet av: Stian Staveland Nygaard

 

Avaldsnes har vært på jakt etter en ny Toppspillerutvikler (TSU) og Trener. Det har vært flere interessante søkere inne i bildet, og nå er vi i mål med Roger. Det er vi svært fornøyd med.

Roger Skulstad Johannesen er en ung fremadstormende trenerressurs som til nå har gått gradene i Kopervik IL. Roger har trenerutdanning som kalles UEFA B Lisens og har ambisjoner om å ta videreutdanning etter hvert. Nå gleder han seg til å komme i gang med trenergjerningen sammen med trenerteamet og spillergruppen. I tillegg gleder han seg til å være med å ta tak i spillere og trenere i andre klubber. Avaldsnes sine spillerutviklere har nemlig en oppgave å følge opp landslagsspillere også i andre klubber. Dette arbeidet er i samarbeid med NFF sentralt og NFF Rogaland som er vår samarbeidspartner.

Roger deler stillingen som TSU med Per Øyvind Mortveit. De fordeler hovedansvarsområder mellom seg, hvor Roger har hovedansvar for spillere i og rundt A-laget mens Per Øyvind følger opp spillere i rekruttstallen. Resten av stillingen til Roger går til å være trener for A-laget.