Ny landslagspiller er klar

Perpetual Agyemkum har signert

Sist oppdatert: 22. des 2021 Skrevet av: norvald

 

27 år gamle Perpetual Agyekum har i likhet med gårsdagens signering, Evelyn, Badu, signert kontrakt frem til sommeren 2024. Hun kommer også fra klubben Hassaacas Ladies, og er spiller også på landslaget til Ghana, Hun betegnes som en rask spiller, god en mot en offensivt og defensivt, gode dribleferdigheter med fart, og en god dødballfot. Hun er venstre fota og kan spille i alle posisjoner på venstre side. Både på landslaget og klubblaget spiller hun i dag venstre back.

-Om vi bruker henne i den posisjonen gjenstår og se og uttaler John Arne Riise. Jeg liker henne siden hun kan brukes på ulike posisjoner på banen, og er svært uredd spiller med god fysikk fortsetter Riise. Ikke helt ulik seg selv altså.

Sportslig leder, Ove Arnesen, forteller at klubben satse på å få spillerne inn i landet så snart som mulig, men siden de kommer fra Afrika tar det noe lengre tid med papirarbeidet enn for en EØS borger.

-Og det er helt bevist at vi henter to spillere fra samme land, sier Arnesen. Det gjør hverdagen langt bedre både for spillerne og oss i klubben. To fra samme kultur trives langt bedre enn om at den ene var alene, avslutter Arnesen, som har god tro på at begge spillerne fra Ghana vil forsterke laget i sesongen 2022.