Nedtur mot Åsane

Sist oppdatert: 11. sep 2023 Skrevet av: mikal

 

Etter en god prestasjon på bortebane mot Lillestrøm sist helg, var det duket for hjemmekamp mot Åsane. Dette var en nøkkelkamp for å klatre mot sikker plass på tabellen. Alt lå til rette for en fantastisk kamp på Skeie. Solen var fremme, vinden rolig og gressmatta så upåklagelig ut.

Kampen startet også meget bra. Vi tar ledelsen allerede etter 8 minutt, og det var en lekker scoring. En kontring tatt rett ut av læreboken gir oss 1-0. Det er Libe som slår Selma gjennom med en perfekt bakromspasning, Selma legger fint inn til Maria som med et nydelig hodestøt gir oss ledelsen. Høstens første scoring, og akkurat den pangstarten vi hadde håpet på.

Dessverre ble ikke fortsettelsen like lystig. Åsane tar over kampen, og er nære på ved flere anledninger. Siri har noen fantastiske redninger som holder oss inne i kampen, men til slutt sprekker det. Og det på verst tenkelig tidspunkt, for 3 minutter inne på tilleggstiden i 1. omgang er det et langt innlegg som går over alle, og treffer helt oppe i stolpen og inn. Det er ikke ufortjent, men det er absolutt en heldig scoring for Åsanes del.

Etter pausen er det et tamt Avaldsneslag som ikke evner å skape sjanser offensivt, og selv om vi klarer å holde unna en god stund kommer til slutt målet..  Avgjørelsen faller når Åsane får kranglet en ball i mål etter 70 minutter. Vi evner ikke å komme med en sluttspurt, og kampen ebber ut med en fortjent 2-1 seier til bortelaget.

På førstkommende lørdag får vi besøk av Brann, og vi håper dere møter opp og støtter jentene.