Lokale trenere klare for Avaldsnes!

Sist oppdatert: 25. jul 2018 Skrevet av: admin

 

Sportssjef/manager Lena Tyriberget har i en periode ledet Avaldsnes sitt førstelag alene. Etter en lengre prosess har vi tirsdag kveld signert nye trenere.
Djerv 1919 – duoen Endre Eide og Maid Memic blir ansatt i Avaldsnes sitt trenerteam ut høstsesongen. Duoen har sammen vært trenere for både Vea og Djerv 1919, og kjenner hverandre godt fra før.
De vil dele på rollen som trenere i Avaldsnes og vil samtidig fortsette trenerjobben i Djerv 1919.
De unge og etterhvert rutinerte trenerne vil med dette få en mulighet til å smake på norsk toppfotball. Vi har gjennom gode diskusjoner fått et godt inntrykk av begge to. De er unge, veldig tydelige, ambisiøse og har et brennende engasjement for fotball og trenergjerningen. I tillegg er de lokale trenerkapasiteter, noe vi også ser på som positivt. Nå ser de frem til å komme i gang med arbeidet. Vi vil også rette en stor takk til Djerv 1919 som har stilt seg positive til denne løsningen.
Vi ser fram til å få dem med oss i trenerteamet i Avaldsnes gjennom høstsesongen og har stor tro på at dette blir en bra sportslig og faglig løsning for oss. Sier Lena Tyriberget
Endre og Maid vil starte trenerjobben omgående.