Lokale helter fortsetter klubbturnereen! (Stord, Sauda, Etne)

Sist oppdatert: 21. nov 2018 Skrevet av: admin

 

BILDESERIE UNDER

Avaldsnes har fostret frem flere lokale helter og gallionsfigurer for kvinnefotballen på Haugalandet.

Siden sesongen tok slutt har spillerne og trenere vært på en omfattende klubbturne som fortsetter mot ferien i desember. Jentene har til nå vært på besøk til Haugar, koperivik og Vindafjord omtalt i tidligere publisert artikkel. Etter det har Cecilie Pedersen truffet en aktiv gjeng på Stord.

Les mer under bildet.

Avaldsnes på klubbturne! (Kopervik+Vindafjord+Haugar)

Cecilie Pedersen hadde trening med J12 og 13 på Stord. Hun ble spurt av treneren om hun kunne komme for å ha en trening med jeter 12 og 13. Hun var også på besøk og hadde en trening og foredrag på Solid med flere jentelag for to år siden og ble kjent med treneren der. Denne gang var det en god trening på planen.
«Jeg syns det er viktig og kjekt å være med på når en ser hvor mye det betyr for jentene,og når man ser hvor kjekt de syns det er», sier vår nysignerte Cecilie Pedersen.

Nathalie Utvik, Hanna Dahl, Olaug Tvedten og Maid Memic var på tur til Etne mens Meryll Abrahamsen, Natalie Velde og Maria Sørenes tok turen inn til Sauda! I Etne hadde de stengt av banen som ikke tålte kulden, mens banen i Sauda fortsatt var åpen. Avaldsnesspillerne møtte J11 laget til Etne inne i deres idrettshall. De hadde avslutning for sesongen sammen med guttelaget 11år. Lagene ønsket seg besøk av Avaldsnes, så da satte selvfølgelig spillerne og trener Maid seg i bilen og kjørte inn med gaver og godt humør. Velkomsten var helt fantastisk. «Det er så gøy å dra på besøk til klubber som setter sånn pris på at vi kommer!» sier høyreback Nathalie Utvik. Det betyr mye for de lokale jentene våre i Avaldsnes at de får se at de faktisk har kommet et godt stykke. De har fått til noe, og det er mange som setter pris på de. Også er det jo fantastisk at de unge får se at det er mulig å lykkes i egen region.

I Sauda ble opplevelsen litt kaldere, men opplevelsen varmet alle hjertene på idrettsanlegget. Det var verre med «naglabitten» til fotograf og lagleder Ståle Abrahamsen. Det var nemlig noen gode blå i Sauda denne mandagskvelden. De unge håpefulle i Sauda har gledet seg til denne dagen lenge. Klubben tok kontakt allerede i sommer få å få besøk av Avaldsnesstjernene. På grunn av tett kampprogram med toppserie og Champions League planla vi besøket i november når begge hadde tid. Og for et fint besøk det ble! Hele 4 lag møtte opp for å få møte stjernene fra Avaldsnes. J8/9 og J14/16 var alle samlet for å få møte og trene med Avaldsnesjentene. Godt oppmøte og godt humør i kulda i Sauda?

Avaldsnes gjengen tok de med på en times treningsøkt og avsluttet besøke med å dele ut flotte OBOS baller og skosekker. Det var stor stemning både på Stord, i Etne og i Sauda. Takk for at vi fikk komme på besøk, og håper dere er med og heier på regionens beste kvinnefotballag i 2019.