Lokal helt med ny kontrakt!

Hanna Dahl blir med 2 nye år på eventyret Avaldsnes!

Sist oppdatert: 17. sep 2020 Skrevet av: Stian Staveland Nygaard

 

At Hanna nå signerer for 2 nye år er et meget tydelig og viktig signal for oss alle. Vi som klubb ønsker å vise at vi har tillit til og at vi vil satse på Hanna fremover. Hanna viser også igjennom å signere for 2 nye år at hun tror på og vil være med på satsingen i Avaldsnes og kjempe om gull og spill i Champions League i årene fremover.

Hanna har prestert veldig bra sålangt i år og vi er sikker på at hun kommer til å fortsette den fine utviklingen fremover. Hanna har vært og er en meget lojal spiller som har gått gradene i Avaldsnes og er nå en av flere lokale bærebjelker som spiller fast hos oss.

Hanna uttaler selv følgende:

Det føles veldig bra å signere for klubben. Avaldsnes sine høye ambisjoner gjenspeiler mine egne ambisjoner som fotballspiller. Avaldsnes har bidratt til at jeg kan spille på et høyt nivå på Haugalandet, og både jeg og Avaldsnes drømmer om å nå ut til Europa igjen. Målet mitt er å utvikle meg til å bli en bedre spiller og at jeg kan bidra med å vinne titler for klubben.

Etter så mange år i klubben har jeg vært med på å følge utviklingen i kvinnefotballen. Det har vært en fin utvikling de siste årene, selvom det fortsatt er en lang vei å gå. For min del så håper jeg på at flest mulig kan leve av å spille fotball i kvinnefotballen de neste årene. Det kan bidra til mer en slags 24-timers utøver som får mer overskudd og energi til å utvikle seg videre.

Norge har også klart å utvikle spillere til de store klubbene rundt om i verden, men jeg håper at en dag har Norge ett lag som spiller finale i Champions League.