Lojal samarbeidspartner

Sist oppdatert: 25. mar 2020 Skrevet av: admin

 

Roy Kaldheim og Toyota Haugesund tar et aktivt valg om å være med å støtte opp under lokal toppfotball. Toyota Haugesund har vært en god samarbeidspartner i mange år, og ser også nå nytten av å være med på det kvinnelige flaggskipet i kvinnelig toppfotball i regionen vår.

Avaldsnes på sin side er utrolig godt fornøyd med å ha med Toyota videre.  Toyota er en sterk merkevare og står for profesjonalitet og kvalitet. Det er verdier vi gjerne vil være tett tilknyttet hos våre partnere. Samtidig er det er fremoverlent bedrift med god lokal forankring. Vi er ydmyke og stolt av å ha Toyota Haugesund som en av våre store bidragsytere for å kunne levere Toppserie på Haugalandet også i 2020.

Roy Kaldheim er opptatt av Toyota Haugesund sitt samfunnsansvar for regionen. Det å støtte Avaldsnes og FKH som regionens beste fotballag er viktig for Toyota Haugesund som en stor og solid bedrift på Haugalandet. Topplagenes rolle som gode forbilder for unge talenter er spesielt viktig for Toyota.

Spillerne på Avaldsnes som kjører Toyota trives svært godt med avtalen. Det at spillerne er trygge og mobile på vei til og fra trening er svært viktig for Avaldsnes.