Line Geltzer Johansen fortsetter i Avaldsnes!

Sist oppdatert: 22. des 2018 Skrevet av: admin

 

Keeperen vår blir med oss videre, keeperteamet komplett for 2019 sesongen.
Line Johansen har hatt en god 2019 sesong for Avaldsnes og det danske landslaget. Hun har vært viktig for Avaldsnes i 2018 sesongen, og har levert en drøss av viktige redninger.
Nå skal den danske sisteskansen fortsette å kjempe hardt for Avaldsnes og plassen sin på landslaget. Utviklingen hennes har vært meget solid, og den sultne keeperen er beredt på å fortsette stigningen.
Det gjør at vi nå har et meget sterkt og konkurransedyktig keeperteam.
Lena sier følgende: Vi er glade for at Line blir med oss videre. Hun kjenner nå både klubben og Haugalandet godt og kan bidra med erfaring og rutine. Med Line på plass har vi et solid keeperteam. Line kjempet seg til keeperplassen til Danmark i fjor og er en ambisiøs og profesjonell spiller som ønsker å utvikle seg videre.
Line selv sier følgende: Jeg er veldig fornøyd med å være med videre i Avaldsnes. Jeg har følt meg godt tatt imot av alle rundt klubben og jeg trives godt i Norge og på Karmøy. Personlig var 2018 et veldig bra år hvor jeg kjempet meg frem som førstekeeper på landslaget og fikk spille viktige kamper for Danmark. Med Avaldsnes hadde vi alle håpet på en bedre sesong, men opplevelsene i Champions League og spesielt kampene mot Lyon vil jeg aldri glemme. Dette var stort!
Nå venter ny sesong, hvor jeg håper at jeg kan bidra enda mer med mitt lederskap og være med og bidra til kontinuitet i stallen. Trenerapparatet er på plass og jeg ser spesielt frem til å fortsatt jobbe med Carl. Stallen er også allerede snart klar og den ser spennende ut. Nå er det bare å stå på og jobbe hardt – alt ser lyst ut for den nye sesongen.
Jeg gleder meg veldig til komme tilbake til Karmøy og Haugalandet og til enda en sesong for Avaldsnes.
Fortsetter også på landslaget! 
Line G. Johansen har på ny blitt tatt ut til landslagssamling 15- 22 januar, med treningskamp mot Finland 21. januar. Kampen spilles på Aya Napa, Kypros.