Landslagsperioden over – Toppserien neste!

Søndag er vi klare for RBK

201022 Olaug Tvedten of the Norwegian women’s national football team poses for a portrait on October 22, 2020 in Oslo. Photo: Vegard Wivestad Grøtt / BILDBYRÅN / kod VG / VG0061

Sist oppdatert: 28. okt 2020 Skrevet av: Stian Staveland Nygaard

 

I går ble kvinnelandslaget klare for EM – sluttspill i England sommeren 2021, etter en scoring av Frida Maanum. Og med det legger vi bak oss en bra landslagsuke for Avaldsnes.
Vi hadde nemlig 5 spillere med på landslagene forrige uke.

  • På u15 var Linneah Rasmussen med og gjorde en god figur. Dessverre ble det ikke spilt offisielle landskamper på grunn av smittefaren for Covid-19. Men det ble spilt internkamper.
  • På U16 var Kaja Olsen tatt ut til treningssamling og internkamp. Hun debuterte på landslagssamling og hadde et bra opphold.
  • En annen debutant var Olaug Tvedten som var med A- landslaget for første gang. Dessverre fikk hun en leggskade før Wales kampen og ble dermed sendt hjem istedenfor til Wales. I en internkamp scoret hun ett mål og hadde en assist.
  • Elise Thorsnes startet i kampen for Norge mot Wales og fikk flere sjanser. Frida Maanum satte 1-0 målet og landslaget er dermed klare for EM.
  • Holmfridur Magnusdottir ble overaskende tatt ut på det Islandske landslaget. Hun fikk komme inn som innbytter etter at Sverige var gått opp i 2-0 ledelse. Kampen endte 2-0.

Gratulerer til alle våre landslagsspillere, nå er vi klare for sesonginnspurt i Toppserien og NM!

På søndag er det klart for nok et toppoppgjør når RBK tar imot Avaldsnes til kamp på Koteng Arena kl. 13.00.

200901 Elise Thorsnes of the Norwegian women’s national football team poses for a portrait on March 5, 2020 in Alvor.
Photo: Vegard Wivestad Grøtt / BILDBYRÅN / kod VG / VG0026

 

Photo: KSI – Twitter