Klar for kamp mot Lyn

tirsdag kl. 14.00 i Marbella

John Arne Riise gleder seg til kamp i morgen (Foto: Tormod Lindøe)

Sist oppdatert: 06. mar 2023 Skrevet av: norvald

 

Tommel opp for flotte forhold i Marbella fra Selma Løvås.

Etter fire dager og 8 treningsøkter skal vi i morgen måle krefter med hovedstadslaget Lyn i Marbella. Et lag som i likhet med oss består av mange unge lovende spillere og som overrasket stort i fjorårets Toppserie ved å bli nr. 5 i grunnserien og nr. 1 i sluttspillserien. Oslolaget har mistet flere spillere siden i fjor, blant annet lovende Kathinka Tandberg som har reist over grensen og spiller nå i Sverige. Men for all del, vi må regne med en tøff kamp mot Lyn som nok er favoritter i morgendagens kamp.

-Oppholdet i Marbella har vært flott, med gode gressbaner og mye god trening der vi har fått jobbet med våre taktiske spillprinsipper, uttaler hovedtrener John Arne Riise, som forteller at han lar flere spillere stå over kampen grunnet småskader.

– Vi gleder oss til å møte god motstand, den tøffeste motstander hittil i år årets oppkjøring avslutter Riise, som legger til at han er spent å se hvordan vi ligger an foran seriestarten om tre uker.

Kampen vises på H-Avis og Direktesport fra kl. 14.00. Her er link til kampen: https://www.direktesport.no/event/db096cbd-b35c-4da9-97a2-b57b12f3c5b0