Jøsendal & co i Trondheim neste utfordring

møter Rosenborg søndag

Sist oppdatert: 20. mai 2023 Skrevet av: norvald

 

Søndag er serietoer Rosenborg motstander i serierunde 11. Som kjent ble vårkamp i forrige serioerunde utsatt på grunn av været på flyplassen på Karmøy. Derfor er det et spillesugent lag som lørdag etter middag reiste til Trondheim.

Bortsett fra Maya Ladhani, som har vært skadet siden kampen mot Åsane, og langtidsskadet Siri Ervik, er hele troppen disponibel til kampen. For å redusere våre kostnader sender vi kun 15 spillere til Trondheim. Følgende tropp er uttatt til: Kelsey Daugherty, Libe H. Brakstad, Trine Øritzland, Kaja Olsen, Susan Ama Duah, Hanna Dahl, Selma Løvås, Cille Nilsen, Ingrid Jåstad, Sandra Østenstad, Ida Natvik, Evelyn Badu, Marion Haugland, Kristina Svandal og Maria Hovmark. 

Dette er kamp to av tre mot Rosenborg som har imponerte forrige serierunde da  Anna Jøsendal & co vant hele 4-1 over Brann i Bergen. Anna scoret for øvrig to av målene i seieren over Brann, og er en av lagets viktigste spillere. Kampen tidligere i denne måned, på Avaldsnes, endte 0-0, et resultat trønderne ikke var fornøyd med. Derfor må vi regne med et Rosenborg som er ute etter revansje søndag.

Kampstart kl. 15.00. Vil du ha billett til kampen kan du kontakte oss, send SMS til 977 37 047

Kampen vises på TV2 play. I den anledning vil alle som kjøper sesongkort eller billett til våre kamper få et tilbud på TV Play Total slik at du også kan få med deg bortekampene!  Tilbudet gir redusert månedspris resten av året, og du betaler derfor kun kr 299 /mnd (ordinær pris kr 399 /mnd). På TV 2 Play vises nesten alt fra Toppserien, men du kan selvfølgelig også se Eliteserien, Champions League eller La Liga om du er en av de som ikke får nok av fotball. 

Nærmere info her:

https://toppserien.no/nyheter/fa-tilbud-pa-tv-2-play-ved-kjop-av-sesongkort-eller-billett/