Hjertelig takk publikum

for en fantastisk støtte

Sist oppdatert: 25. nov 2022 Skrevet av: norvald

 

Nå er det gått seks dager siden fantastiske opplevelsen på Avaldsnes Idrettssenter sist lørdag da vi vant 2-1 over Øvrevoll Hosle og berget plass i Toppserien i 2023.

Samtlige aktører gjorde jobben sin den dagen, trenerne med sin kampplan, og sørget for at spillerne var godt forberedt. Arrangementsfolka i klubben la til rette for et flott arrangement, og på banen levrete våre unge spillere over evne når det gjaldt som mest.

Og på tribunen leverte dere på 1.230 tribunen til de grader og sørget for at det føltes ut som om vi var minst 12 spillere på banen. Hjertelig tusen takk til dere alle, om dere kom fra Jæren, Stord, Sveio, Ølen, Haugesund eller Karmøy. Ja, tusen hjertelig takk for støtten til hele Rogaland og Sunhordland.

En spesiell takk til Henry Schau og Vetle Krog i Avaldsnes Ultras, for en innsats i 120 minutter. Spillerne er allerede fulle av begeistring og gleder seg til neste år.

Og takk til Øvrevoll Hosle Idrettslag for kampen, og for at deres publikum bidrog på tribunen også i bortekampen og sørget for en god kamp også på tribunen. Godt jobba, og lykke til i neste års 1. divisjon.

Til slutt, takk for gode hilsninger og støtte fra fotball Norge. Gratulasjoner og lykkeønskninger før kampen viser at vi betyr noe for kvinnefotballen i Norge.

Og som en sentral skikkelse i kvinnefotballen skreiv til oss; «Gratulerer med fornyet plass i Toppserien. Viktig for Avaldsnes, men like viktig for Toppserien»