Første tap for U-laget

Libe Haftorsen Brakstad og U-laget skal reise rundt hele sør Norge neste år.(Foto: Tormod og Mikael Lindøe)

Sist oppdatert: 11. mai 2022 Skrevet av: norvald

Fyllingsdalen ble for sterke for vårt særdeles unge U-lag i 2. divisjonskampen i Fyllingsdalen mandag kveld. 1-4 endte kampen. Et resultat som lyger en del da kampen var langt jevnere, og vårt lag spilte en meget god kamp. Hjemmelaget scoret to tidlige mål og ledet 2-0 før kvarteret var spilt. At det første ble godkjent er utrulig, to Fyllingen spillere var i klar offside posisjon og sperret foran keeper men dommertrioen tolket det dithen at de ikke påvirket spillet. 3-0 kom før halvtimen var spilt, mens Viktoria Sørensen fortsetter å score og reduserte til 3-1 etter 34. minutter. I andre omgang, spesielt de siste 20 minuttene, presset vi på for å redusere ytterligere, men det var Fyllingsdalen som kontre inn 4-1 i slutt minuttene av kampen.

-Vi hadde en litt annerledes kampplan denne gang i forhold til det vi normalt står for, og all honnør til jentene for responsen forteller Monica Arnesen, utviklingsansvarlig i klubben, og som var med på benken. Dette er god lærling, og som lag så vi stor spilleglede, spillere som står opp for hverandre og med mye energi, legger Monica til.

Og vi så jenter som nylig er tatt opp i A stallen er med å dra laget, og veteranen Trine Øritzland går foran med trøkk og tæl og fremstår som en leder. Og ungjenter som Libe Haftorsen Brakstad (16), Emma Heiberg-Andersen Katla (15 og Emilie Kvalvågnes Guddal (15) levere meget bra på dette nivået.  Så selv om vi tapte tre poeng er dette god spillerutvikling. Vi ligger fortsatt blant de fem beste lagene i divisjonen, og har nok kamper til å hente nødvendige poeng fremover.