Førjulspresang til Avaldsnes!

Jenny Røsholm Olsen til Avaldsnes

190702 Jenny Kristine Røsholm Olsen of Norway poses for a portrait on July 2, 2019 in Tønsberg. Photo: Fredrik Varfjell / BILDBYRÅN / kod FV / 150285

Sist oppdatert: 23. des 2020 Skrevet av: Stian Staveland Nygaard

 

Jenny Røsholm Olsen er klar for Avaldsnes

Kun få dager etter at Rebecka Holum ble bekreftet klar for Avaldsnes, følger Jenny Røsholm Olsen etter. Jenny har spilt for Lyn Fotball siden hun var 12 år gammel og har ellers figurert på aldersbestemte landslag fra J15 til J19. På A laget til Lyn har hun spilt 85 kamper og scoret 39 mål. Hun har slitt med skader en periode, men har jobbet godt med rehabilitering og er nå klar for å ta nye steg i Avaldsnes.

Kolbjørn Fosen sier følgende
«Olsen er en spiller med et stort potensial. Hun har vært skadet et år nå, men vi har tro på at dette er det rette steget for Jenny nå. Vi er stolte over å kunne vise at vi ikke bare skal utvikle unge lokale spillere. Men talenter fra hele landet. Med Jenny får vi også en god konkurranse på de tre plassene fremme.»

Thomas Dahle følger på
«Jenny er en spiller som har nese for mål. Hun har bra fart og er en robust sterk spiller som er god i boksen. I tillegg har hun en fordel med å kunne skyte like bra med begge bein. Det blir meget spennende å få Jenny inn i laget, og som sagt tidligere det er bare å glede seg til neste sesong.»