Foran kampen mot Lyn

kan vi få revansje fra i sommer?

191102 Giovanna de Oliveira of Avaldsnes celebrates with Thomas Sandø Dahle, head coach of Avaldsnes, after scoring the 1-1 goal during the Toppserien football match between Vålerenga and Avaldsnes on November 2, 2019 in Oslo. Photo: Marius Simensen / BILDBYRÅN / Cop 238

Sist oppdatert: 03. sep 2021 Skrevet av: norvald

 

I sommer ble det et forsmedelig 1-0 tap for Oslo laget som lørdag er motstander for våre jenter i den 13. toppserierunde. Kampen på Avaldsnes i juli var meget tett og jevn, men vel fem minutter før full tid kontret Lyn inn vinnermålet. Det er lagets eneste seier mot vårt lag, siden Lyns opprykk i 2018 har lagene spilt syv kamper, fire seire til oss, to uavgjorte, og altså tapetet i sommer. Målforskjell er 19-9. Største seier var 5-2 på hjemmebane i fjor.

Lyn, som holder til på Kringsjå i Oslo, består av mange egen produserte spillere, og har siden opprykk blitt tippet ned igjen. Hver sesong, og hver sesong klarer de å knipe seg fast i Toppserien. Til tross for at laget årlig mister sine beste spillere. Godt gjort. Våre kamper mot Lyn er alltid tette og jevne, noe som også forventes lørdag. Dette blir vår første kamp uten midtbanestrateg Olaug Tvedten. Hvem som tar hennes plass er ikke avgjort, men ryktene og signalene kan tyde på at 15 årige Cille Nilsen får den plassen. Eller muligens Gio (bilde) er klar til å starte en kamp for første gang siden juni måned. Vi får se.

Selv om flere spillere sliter med skader, og ikke har trent for fullt denne uken, regner vi med at samtlige blir klare til kamp.

Kampstart kl. 15.00 på Kringsjå Stadion. H-Avis, Direktesport, sender kampen direkte.