Før kampen: Avaldsnes – Klepp 07.08.19 klokken 18.00

Sist oppdatert: 04. aug 2019 Skrevet av: admin

 

Kampen ser du på Avaldsnes Idrettssenter og på www.h-avis.no

 

For en deilig seier det ble lørdag mot Arna Bjørnar. Det er fortsatt ting å ta tak i og å jobbe med. Vi må likevel huske på at blant annet midtbanespilleren vår, Aivi Luik, ankom Helganes så sent som forrige helg, og har da kun hatt én treningsuke sammen med laget. Det er altså litt justeringer og tilvenning som skal til.

Men- om vi er klare til å gjøre alt for å slå Klepp på onsdag? javisst. Cupen betyr mye for Avaldsnes. Det har jo blitt en liten tradisjon at Avaldsnes er i finalen annenhver sesong. Dette er en tradisjon vi gjerne vil holde i år også! Det er nemlig to sesonger siden Avaldsnes ble Norgesmestre. Klepp har gjort sakene sine bra i årets sesong og ser sterke ut. Vi møtte Klepp i første serierunde på Jæren. Da var vi godt på høyde med laget og det kunne fort endt opp med 3 poeng til Avaldsnes, men det gjorde det dessverre ikke.

Klepp har fortsatt å plukke poeng her og der, og ligger nå som nærmeste utfordrer til LSK sin førsteplass. I forrige runde slo de altså også et LSK som har mistet flere profiler, på bortebane.

Avaldsneslaget er opptatt av å konsenstrere seg om en kamp av gangen. Sesongen er ikke over. Det er mange kamper igjen og det er ekstremt tett i ligaen. Det er for eksempel 11 poeng opp til pallen, og kun 9 poeng opp til 4 plass. Alt er mulig, og med rokkeringer på samtlige lag sine tropper kan virkelig alt være mulig. Vi gir ikke opp, og kjemper på videre fordi vi vet at det blir en tøff høst hvor man må gå i krigen opptil flere ganger hver med tett kampprogram.

Vi håper at et ekte vestlandsderby mellom AIL og Klepp i NM er interessant for mange å få med seg. En perfekt inngang til Sildajazzen og alt annet gøy som skjer i regionen vår den neste uken! Så ta med venner, barn og familie til Avaldsnes og støtt kvinnene til kvartfinale i NM!

Se video med høydepunkter her: