FOR ET DRAMA

Avaldsnes sikret medalje

Sist oppdatert: 08. nov 2020 Skrevet av: Stian Staveland Nygaard

 

Avaldsnes slo Klepp på hjemmebane hele 3-0 og samtidig snublet både Rosenborg og VIF. Med det er Avaldsnes for alvor med i gullkampen igjen etter det sure tapet borte mot RBK forrige søndag.

Klepp kom på besøk til et sultent Avaldsnes og en tung men bra gressbane på Avaldsnes Idrettssenter. Regnet meldte noe overraskende sin ankomst på stadion, og sørget for ekte vikingrammer for Rogalandslagene. Det så ut som skjære slaget om Rogaland – og stemningen sendte oss 1000 år tilbake når æren sto på spill.

Klepp hadde nemlig ikke mye mer enn ære å sloss for, og etter kampen er de sikret Toppseriespill også for 2021. Moro å ha derby mot «lillesøster» også til neste år!

Kampbildet ble som vi håpet på. Vi fikk ha mye ball og kom til mange sjanser. Noen perioder er vi ikke like godt fornøyde med da vi slapp til Kleppsjanser også. Men i Avaldsnes har vi keeper og et godt TEAM som fikk ryddet opp i alt. Dermed fikk vi også holde på nullen baklengs også. Det er vi meget godt fornøyde med!

Også fikk vi mål av Andrea Norheim fra Bryne, Olaug Tvedten fra Stord og Frida Magnusdottir som kaller Avaldsnes for hjem, men er egentlig en vaskeekte vikingdronning fra Island. Fantastisk moro!

Nå blir det ulidelig spennende å følge med i siste serierunde! Kun fattig poeng skiller VIF, RBK og AIL!