Flotte rammer for toppfotball på Skeie

Sist oppdatert: 03. mai 2018 Skrevet av: admin

 

Vi er klare for ny hjemmekamp på Skeie!

Til første hjemmekamp Shellstasjonen på Avaldsnes fabelaktige og stilte opp med annonsering av kampen, gratis Shell XL bilvask til spillere og støtteapparat, og «Matpakken» til vaktlaget vårt.

Vårt kjære vaktlag! En gjeng smørblide gutter i sin beste alder. Alltid en god kommentar på lur og lojale som få. Gutta stilte opp klokken 10.00 på en regntung søndags morgen for å gjøre i stand kamparenaen for våre beste kvinner – slik de alltid gjør. Og humøret, det var selvfølgelig på topp! Disse herrene er helt nødvendige for å kunne arrangere kamp med de rammene som laget vårt fortjener. Derfor er det også hyggelig å kunne stille opp med noe tilbake som takk for hjelpen. Shell Avaldsnes sin nysatsning «Matpakken» falt svært godt i smak. De var ikke kjent med at «bensinstasjonsmat» kunne være så godt. Jeg er sikker på at det blir noen turer innom Shell Avaldsnes om kort tid – og denne gang med god samvittighet og godt humør. Skivene er nemlig både sunne og gode ?

Balljentene til kampen fikk seg en skikkelig drømmeuke. Avaldsnes J13 hadde meldt seg på til å være ballhentere første kamp. Det medbar at de fikk besøk av 3 spillere på egen økt på Skeie. Dette var stor stas – spesielt at A-spillerne var med på spilleøkten og kunne gi noen gode råd til de unge talentene. De gleder seg stort! På kampen fikk de være med ut på banen før kampen også fikk de besøk av den lokale legenden Cecilie Pedersen, Helene Clausen Haavik og det unge talentet Olaug Tvedten. De spiste sammen i pausen og fikk bli godt kjent med de lokale profilene. En uke som gir stor motivasjon til sesongen de går inn i selv!

Neste lag ut, førstkommende lørdag, er Vard Haugesund J11.
Alle lag over 12 år kan søke om å få være ballhentere på Avaldsneskamper.

Søk om å få være ballhenter her:
https://goo.gl/forms/aO0pEru1oF9yI3cj2

 

Vi hadde også med oss en flott gjeng med spirer fra Espira Barnehager som var med som maskoter til denne kampen.  Dette var stor stas for barna, spillerne og publikum!