Endelig samling

NFF og Avaldsnes samarbeider

Sist oppdatert: 08. sep 2021 Skrevet av: norvald

 

Norges Fotballforbund avdeling Rogaland samarbeider tett om spillerutvikling for jenter med Avaldsnes som toppklubb. Avaldsnes Toppfotball har ansvaret for spillerutvikling på Haugalandet, og organiserer samlinger og stiller bla med trenere. Korona har medført at samlinger har stått på vent i snart to år, men sist søndag var endelig samling. Denne gang for jenter født i 2008 som fikk vist seg frem, og som i neste omgang blir nominert inn mot kretslag for hele Rogaland. Det deltok om lag 60 spillere

– Spillere fra hele Haugalandet var samlet, og det jysla kjekt og endelig få til en samling, forteller utviklingsansvarlig i Avaldsnes, Monica Eide Arnesen. Monica forteller at spillerne får delta på flere samlinger fremover, men før eller siden blir det en form for utvelgelse.

– Selv om vi ser etter spillere som vil noe ekstra så er dette et tilbud til mange, et tilbud som skal gi inspirasjon slik at de vil satse på fotballen. Og muligens finner vi mange fremtidige toppspillere til Avaldsnes her, avslutter utviklingssjefen, som skrøyter av godt samarbeid med NFF Rogaland.