Dobbel hjemmekamp før ferien

Sist oppdatert: 07. jul 2021 Skrevet av: Stian Staveland Nygaard

 

Etter et tett og tøft kampprogram har vi denne uken fått full treningsuke til å samle kreftene inn mot nye kamper før fotballferien etter Stabæk kampen neste torsdag. Det har vært en tøff og vanskelig åpning, men laget er fremdeles fulle av kamp- og revansjelyst! Det er ikke noe tvil, vi skal kjempe oss opp fra bunn av tabellen.

Første mulighet til å slå tilbake er derby mot Klepp førstkommende lørdag. Da er vi klare til å gjøre som i treningskampen, knuse traktorlaget fra Klepp 😉

Klepp anno 2021

Plassering 2020: 7

Klepp havnet på en akseptabel sjuendeplass forrige sesong og det er forventet at det er rundt der laget fra Jæren også havner denne sesongen.

På papiret ser laget litt svakere ut enn de gjorde forrige sesong. Elisabeth Terland ble lagets toppscorer forrige sesong, men hun har blitt solgt til Sandviken og vil bli savnet. Tuva Hansen og Marthine Østenstad har også blitt solgt til bergensklubben.

Kathrine Larsen har kommet inn fra svenske Djurgården, mens midtstopper Nikola Orgill har blitt hentet fra australske Western Sydney Wanderers.

Laget har bare spilt tre treningskamper i vår og to av dem har endt med tap for henholdsvis Arna-Bjørnar og Avaldsnes. Det blir nok kortere ned til nedrykksstreken enn toppen for Klepp denne sesongen.