Den ultimate utfordringen

Avaldsnes møter LSK - har aldri vunnet

Sist oppdatert: 12. aug 2020 Skrevet av: Stian Staveland Nygaard

 

Avaldsnes tar imot LSK til kamp hjemme på Avaldsnes Idrettssenter lørdag 17.00. Dette er av våre største utfordringer i året. Avaldsnes har nemlig aldri slått LSK før. noengang.

Det blir altså en rysare av en fotballkamp på Avaldsnes lørdag. Muligheten til å stjele 3 poeng fra LSK som ligger over oss på tabellen er en mulighet vi lengter etter å ta. Det er ikke bare Avaldsnes som har slitt med å slå LSK, de er nemlig ubestridt denne sesongen. De har kun en uavgjort mot RBK borte, et lag som slo Sandviken borte i helgen som var. Altså ganske bra motstand.

Så skal det sies at LSK har slitt litt med å være like overbevisende i spillet sitt som tidligere år. Det har vært flere marginale seire. Både hjemmekampen mot Arna- Bjørnar, bortekampen mot LYN og de to første kampene mot nevnte RBK og Sandviken er kamper hvor LSK har ordentlig «tur» og får dratt seieren i land. Vi håper og tror at vi er noen prosent bedre trente, treffer bedre på inngangen og har noen prosent mer vilje gjennom hele kampen og at vi dermed spiser innpå poengmessig ved å holde 3 poeng igjen på Karmøy.

Vi har 32 sitteplasser til denne kampen på grunn av smittevernstiltak som er gjort på arenaen. Spillernes familier og samarbeidspartnere har førsteprioritet på billetter. Resterende legges ut for salg på torsdag 14.00