Cupseier på sørlandet!

Avaldsnes slo Amazon Grimstad 5-0 i NM første runde

Sist oppdatert: 07. okt 2020 Skrevet av: Stian Staveland Nygaard

Avaldsnes stilte med full tropp i dagens cupkamp mot Amazon Grimstad. Fra siste seriekamp var det 4 skifter. Inn kom Louise Högrell, Julia Molin, Ylinn Tennebø og Andrea Norheim. Ut gikk Victoria Esson, Hanna Dahl, Anna Jøsendal og Elise Thorsnes.

Kampforløpet var en typisk cupkamp i de tidlige rundene. Amazon lå lavt og jobbet godt i forsvar. Avaldsnes fikk en god del halvsjanser. Og så sitter det for Avaldsnes etter 42 minutt når Olaug Tvedten får banket ballen i mål og det står 1-0 til pause

Etter oppstarten av 2. omgang setter Andrea Norheim ballen i mål etter 58 minutt.

Så forsøker Amazon å forsvare seg så godt de bare kan, men mister nok mye krefter ut over i kampen.

Etter 78 minutt scorer Rasheedat Ajibade, etter 79 minutt scorer Andrea Norheim sitt andre før Ajibade også setter sin 2. scoring for kvelden.

Det ble ikke delt ut kort i denne kampen.