Begrenset publikumsplass på Avaldsnes til serieåpningen

Sist oppdatert: 30. jun 2020 Skrevet av: Stian Staveland Nygaard

 

Avaldsnes skal endelig i gang med seriespill. Åpningen er allerede førstkommende lørdag mot osloklubben Lyn Fotball kl.13.00.

Som de fleste har fått med seg medfører Covid-19 strenge krav til rutiner, sikkerhet og ikke minst avstand for å kunne gjennomføre arrangementer. Inntil nylig var det helt uaktuelt med publikum – slik som på treningskampene våre.

Avaldsnes er opptatt av sikkerhet og profesjonalitet. Derfor har vi også tatt Covid-19 og regelverkene på alvor hele veien. Det har vi tenkt til å fortsette med.

Mange har fått med seg at de øverste divisjonene nå har fått lov til å åpne arrangementene for inntil 200 personer. MEN, 1 meters-regelen gjelder fortsatt. For Avaldsnes, som har smale og små tribuneanlegg, betyr det at vi kun får plass til 32 sittende publikummere og 15 stående. Tar man så med at vi kun får ha to trenere på benken (resten av apparatet må på tribune) og at media trenger plass, sitter vi igjen med svært få plasser igjen på Avaldsnes.

I denne første kampen velger vi derfor å prioritere media, samarbeidspartnere og noen familiebilletter til spillerne ute på banen.

eventuelle billetter til overs legges ut for vanlig salg på fredag 14.00.

Vi beklager sterkt til alle som har gledet seg stort til å få komme på Avaldsneskamp på lørdag og som ikke får mulighet til det. Samfunnet vårt er fortsatt inne i en dyp og alvorlig krise, og håper på forståelse for dette. Forhåpentligvis slippes restriksjonene snart ytterligere opp slik at flere får ta del i begivenhetene på Avaldsnes Idrettssenter.

Når det er sagt vises alle kampene våre på stream på www.h-avis.no og www.direktesport.no

Det er kun personer med akkreditering eller som har mottatt billett som slipper inn på området. Vi ber alle andre om å respektere reglene vi er underlagt