Avaldsnes har signert Serbisk landslagsspiller

Photocredit: @sandicphotography

Sist oppdatert: 09. jan 2021 Skrevet av: Stian Staveland Nygaard

 

Sara Pavlovic er 25 år gammel fotballspiller med lang erfaring allerede. Hun har sammen med sin klubb ZFK Spartak Subotica spilt Champions League i en årrekke. Sist spilte de mot Wolfsburg og de norske spillerne Ingrid Syrstad Engen og vår tidligere spiller Karina Sævik. Hun har også landslagskamper for Serbia. For de som husker tilbake til når Avaldsnes spilte Champions League kvalfisering i Montenegro i 2017, møtte vi også Spartak Subotica med Sara på laget.

Sara er midtbanespiller og er en profil som vi tror passer godt inn i spillestilen vår. Trenerappartet med sportssjef Kolbjørn Fosen i spissen har sett mye video av spilleren og ser frem til at hun kommer på plass på Avaldsnes.

Kolbjørn Fosen sier videre: Sara en en veldig spennende spiller og vi er glade for at den serbiske landslagsspilleren har signert for Avaldsnes. Vi venter oss en hardtarbeidende og dyktig pasningsspiller. Vi tror hun blir et spennende innslag på midtbanen til Avaldsnes.

Trener Thomas Dahle er enig og tilføyer: Det blir spennende å få Sara til Avaldsnes. Vi får en ambisiøs og god fotballspiller med en slepen venstrefot, et smart fotballhode og bra teknikk. Vi gleder oss!