Årets prisvinnere

Siri Ervik årets spiller

Libe H. Brakstad til høyre ble årets U spiller, mens Viktoria Sørensen (til venstre) ble årets toppscorer på U-laget.

Sist oppdatert: 24. nov 2022 Skrevet av: norvald

 

Årets prisvinnere på A-lag; fra venstre Sara Pavlovic, Kaja Olsen, Ida Natvik og Siri Ervik.

Under klubbens årsavslutningsmiddag lørdag kveld (en god timing) ble Siri Ervik kårets til årets spiller i klubben. Årets utviklingspiller ble Libe Haftorsen Brakstad.

Siri kom til klubben i sommer og brukte kun en halv sesong på å overbevise trenerteamet, som velger årets spiller, om at hun har vært laget beste og viktigste spiller i år. Også Siris lagvenninner kåret sin keeper i høst til «spillernes spiller», Siri vant klatt avstemmingen blant spillerne.

Årets forbilde ble Sara Pavlovic. Begrunnelsen var rett og slett at hun er 100% profesjonell både i kamp, trening, kosthold, søvn og det som følger med å være en toppidrettsutøver utalte hovedtrener John Arne Riise.

Unge Ida Natvik ble årets toppscorer, og det i sin første sesong som Toppseriespiller. Ida scoret 7 mål i årets Toppserie inkludert sluttspillet.

Årets «Sleivspark pris» gikk til Kaja Olsen, og avgjørende faktor var skotuppen som sendte ballen i mål i det 116 spilleminutt i lørdagens kamp mot Øvrevoll Hosle. Samt noen forferdelige klaringer i motsol i første omgang kunne  en noe humoristisk Riise opplyse.

Libe Brakstad Haftorsen (16) ble kårets til årets utviklingsspiller. Libe er i sin første sesong i klubben og har tatt store steg, og har spilt seg til en selvskreven plass på U-laget som ble nr. 3 i 2. divisjon. Libe ble også kåret til Spillerens Spiller av sine lagvenninner på U-laget. Haugesundsjenta scoret da også årets mål da hun satte inn 1-0 mot FKH damer i årets siste seriekamp. Og ja, for dere som lurer, hun er niese av tidligere FKH keeper, og tidligere keepertrener i Avaldsnes, og barnebarn av den tidligere landslagskeeperen for Norge, Per Haftorsen (for et par generasjoner siden). Libes mor Synnøve, mest kjent som driftsleder av Brasseriet Brakstad på Indre Kai, er tidligere fotballspiller og står bokført med en landskamp for J-16. I mai 1996.

Toppscorerprisen på U-laget gikk til Viktoria Sørensen som satte inn 15 mål i årets 2. divisjon.