6 på rad

Sist oppdatert: 09. okt 2019 Skrevet av: admin

 

Avaldsnes gjorde jobben godt da laget møtte Lyn Fotball for andre gang på kort tid. Lynlaget fikk en tidlig scoring etter flott spill av gjestene. Deretter tok hjemmelaget over mer og mer. Til slutt endte kampen 3-1 til Avaldsnes, og en overbevisende seier.

Klepp derimot, klarte ikke å ta poeng mot Trondheims – Ørn hjemme på Jæren. Kampen endte med stillingen 2-3 og seier til de gule og blå, som etter ryktene skal bli hvite og svarte til neste sesong. Det betyr at Avaldsnes kun har 2 poeng opp til Klepp med 4 runder igjen. Samtidig tapte Røa hjemme (0-1) mot LSK. Dermed har vi også 4 poeng ned til Røa.

LSK tapte mot Klepp i august, og spilte uavgjort mot Klepp i andre oppgjør (september). Ellers har laget vunnet kampene sine i høstsesongen. Sist kamp var mot Røa, og da vant LSK 1-0 etter scoring i 86 minutt på frispark av Anja Sønstevold.

Nå møter vi LSK borte i LSK hallen den 12.10 klokken 14.00. Befinner du deg i Oslo-området håper vi du tar turen ut til Lillestrøm og heier oss frem.

LSK har hatt 5 spillere i den siste landslagstroppen til Norge. De spilte mot Hviterussland på fredag og vant 7-1. I kveld spiller de mot Færøyene klokken 18.00. Samtidig har Avaldsnes hatt tre spillere på landslagsoppdrag (Giovanna da Silva – Brasil, Ana Jelencic – Kroatia og Rasheedat- Nigeria). Gio og Brasil vant 2-1 (Gio startet) mot England, og møter Polen borte i dag 20.15. Ana startet også i kampen mot Belgia hvor de tapte de 6-1. I kveld møter de Sveits borte.

Det er helt sikkert at LSK har et godt lag, og at de er i flyten. Men det samme er Avaldsnes. Med perfekt gjennomført september i ryggen er vi klare for å ta fatt på oppgaven, og møte de gule og svarte i helgen. Vi skal sørge for å slukke sangen til Kanariene fra togstoppet mellom Oslo og Gardermoen.

Det blir et spennende oppgjør på Lillestrøm!