2-er laget til damene berget plassen etter 2-2 mot Klepp i dag.

Sist oppdatert: 14. okt 2019 Skrevet av: admin

2-er laget til damene tok et svært viktig poeng i 2-2 kampen borte mot Klepp i dag, søndag. Med et poeng sikret Avaldsnes seg ny kontrakt i 2. divisjon damer. Det er meget viktig med tanke på klubbens talentarbeid. 2. divisjon er en svært viktig utviklingsarena for unge spillere, og således viktig for rekrutteringsarbeidet.
Det ene poenget mot Klepp2 gjorde at Avaldsnes ble nummer 8 på tabellen, på lik poengsum som Arna Bjørnar, men med bedre målforskjell. Dermed blir det bergenserne som rykker ned dersom to lag fra vår region (Vestlandet) rykker ned fra 1. divisjon. Det kan bli Åsane og Kaupanger

Kampen mot Klepp ble en jevn affære. Hjemmelaget hadde ballen mest før pause, men det var Avaldsnes som hadde sjansene. Først gjorde Solfrid Andersen 1-0 på et langskudd, før Madelen Hernar økta til 2-0 etter halvtimen. Klepp reduserte til 1-2 like før pause, etter et feil i Avaldsnesforsvaret.
Våre damer la seg lavt i 2. omgang, med fem spillere bak, og overlot banespillet til Klepp. Jentene visste de ville klare jobben med uavgjort, siden Arna Bjørnar lå under hele 5-0 til pause mot Viking. Klepp2 utlignet til 2-2 ti minutter før slutt, men Avaldsnes holdt unna og sikret seg det meget viktige poenget.