Seiersrekken ble brutt mot serieleder LSK – Lørdag slår vi tilbake mot Sandviken.

Sist oppdatert: 17. okt 2019 Skrevet av: admin

 

Seiersrekken ble dessverre brutt mot serieleder LSK – lørdag skal vi slå tilbake mot Sandviken. Det ble en særdeles god kamp mot LSK lørdag med spenning fra første sekund. Spillerne i rødt og hvit var våkne fra da dommer Karoline Jensen blåste oppgjøret i gang. Det tok ikke mange sekundene før Olaug Tvedten vippet ballen over det gule og sorte forsvaret og i beina til Duda. Dessverre gikk avslutningen over mål. Avaldsnes hadde mye bra spill som satte angrepsrekken vår opp og fikk mange gode avslutninger. Avaldsnes hang med og var våkne i rundt omkring 98% prosent av kampen. Da er vi på høyde med LSK eller bedre. Men – i de 2 prosentene spillerne faller ned, klarer LSK å straffe oss knallhardt. Dermed får LSK 2 mål, og vi fikk kun 1.

Avaldsnes sin seiersrekke på 6 kamper kom mot lag som ikke er antatt å komme på topp 4 i Toppserien. Det gjør ikke prestasjonen noe dårligere, de kampene er tøffe å vinne. Det var likevel knyttet noe usikkerhet til hvordan nivået er ettersom det er lenge siden vi har møtt topp 4. Og nå skulle vi møte nummer 1, laget som kunne sikret seriemesterskap lørdag. Etter kampen kan vi trygt si at vi har et solid lag med høyt toppnivå. Laget har tatt store steg i løpet av året. Det gjør også noe med inngangen til de 2 neste kampene når vi nå møter nummer 2 og 3 på tabellen. Her har vi full mulighet til å komme fra det med poeng!

På lørdag klokken 15:00 møter vi Sandviken hjemme på Avaldsnes. Da håper vi at du tar med deg dine venner og familie og heier laget frem. Det fortjener laget etter en mesterlig opphentingen siden juli. Etter å ha vært innom 10. plassen i sommer, ligger nå laget på 5 plass, med heng på Klepp sin 4 plass (5poeng opp). Det er en formidabel innsats som ligger bak.

Sist lagene møttes ble det en absurd kamp, som lignet mer på en håndballkamp enn fotballkamp. hele 10 mål ble scoret, 6 til Sandviken og 4 til Avaldsnes. Det var en tett og jevn kamp lenge, hvor målene rett og slett «rant inn». Sandviken har et sterkt lag. Etter sesongen i fjor forventet man at både Sandviken og Arna Bjørnar skulle få en sterk sesong. Men det viste seg relativt fort at de sterkeste spillerne fra Arna Bjørnar hadde andre tanker. Resultatet ble overgang på mange av Arna Bjørnar sine spillere til Sandviken, i tillegg til at laget fra Stemmemyren hentet spillere utenfra. Det blir altså ingen lett match denne kampen heller.

Historisk sett har Avaldsnes vunnet mange kamper mot Sandviken. Hele 10 seire på 13 kamper, og en uavgjort. Vi håper på den 11 seieren til Avaldsnes på lørdag. Sandviken har spilt sine 3 siste kamper mot LSK, Arna Bjørnar og Fart. Etter 2-0 tapet i LSK hallen, har bergenserne slått sine byrivaler AB (2-0) og tabelljumbo Fart (2-0).

Møt opp på kamp, dette kan bli gøy!

Mvh. Stian S. Nygaard