Landslagspause etter tøff åpning

I fjor lagvenninner, nå møtes de på hver sitt lag,, Karina Sævik og Anna Jøsendal

Sist oppdatert: 08. jul 2021 Skrevet av: Stian Staveland Nygaard

Avaldsnes har fått en tøff seriestart i 2021 utgaven av Toppserien. Etter å ha møtt VIF, Sandviken og LSK Kvinner står vi igjen med 0 poeng. Samtidig har vi scoret 3 mål mot VIF og 2 mål mot Sandviken. Normalt sett skal det holde til poeng, men det har det altså ikke gjort i år. Det som er positivt å ta med seg er at vi ikke gir oss, men står på og kjemper for målene. Vi slår tilbake både mot VIF og LSK. Vikingene fra Avaldsnes gir seg ALDRI, vi kjemper til siste slutt!

Kampen mot LSK

Avaldsnes åpner i en ny formasjon, 5-3-1-1 for å være mer solide i forsvaret. Vi blir litt for baktunge med flat 5er i åpningen av kampen, og sliter med å etablere spill. Etterhvert får vi flyttet vingbackene lenger opp i banen og klarer å komme oss rundt på sidene. Da tar vi over mer av spillet og skaper muligheter med en gang. Dessverre er LSK Kvinner effektive og setter sine mål i første perioden av begge omgangene. Vi viser vilje og styrke med å slå tilbake i begge omgangene spillmessig. Før siste halvtimen får vi et etterlengtet gjensyn med Anna Jøsendal som har vært skadet i en lengre periode. Hun kommer inn sammen med Cille Nilsen og sammen tar laget over spillet igjen og løfter seg høyere på banen. Anna og Karina ser ut til å være en god match og Jøsendal blir belønnet med 2 mål i solskinnet på Avaldsnes Idrettssenter.

Nå venter landslagspause der Olaug Tvedten og Karina Sævik er tatt ut. Etter det spiller vi bortekamp mot RBK Kvinner.

KAMPFAKTA

Avaldsnes – LSK Kvinner 2–3 (0–1)

Mål: 0–1 Sophie Roman Haug (8), 0–2 Camilla Linberg (57), 1–2 Anna Jøsendal (77), 1–3 Sophie Roman Haug (83), 2–3 Anna Jøsendal (84)

Målsjanser: 3–4

Gult kort: Ingen

Dommer: Karoline Marie Jensen, Furuflaten

Avaldsnes (5-3-1-1): Victoria Esson – Selma Løvås, Nathalie Utvik, Robyn Decker, Andrea Norheim, Kaja Olsen (Jenny R. Olsen fra 73.) – Rebecka Holum (Kristina Svandal fra 90.), Olaug Tvedten, Sara Pavlovic (Cille Nilsen fra 64.) – Irene Dirdal (Anna Jøsendal fra 64.) – Karina Sævik